← Terug naar alle Delphin accessoires

Delphin Accuklopborstel ATB (accu & lader niet inbegrepen)

Specificaties:

Gemaakt van hoogwaardig kunststof

Maten B 29 cm x D 15 cm  en H 7 cm

Gewicht 2,3 kg (incl. accu)

Verwisselbare rolborstel met nylon haren

Getande riem aandrijving

Motor met koolborstel 7,2V DC 30 W

Wordt gevoed door oplaadbare accu type: NiHM 7,2V/3,2 Ah of de verouderde accu Ni-Cd 7,2/1,7 Ah (beide niet meer leverbaar)

Deze Accuklopborstel (ATB) kan rechtstreeks aan de slang gekoppeld worden, zowel aan de twee meter als aan de vier meter slang. Bovendien is het mogelijk de Accuklopborstel (ATB) aan de standaard bij de Delphin geleverde RVS telescoop buizen te koppelen. Deze dieptereiniger maakt gebruik van een roterende borstel.

Toepassing:

De Accuklopborstel (ATB) is ideaal om tapijt, trapbekleding, karpetten, automatten, stoffen bankstel e.d. te diepreinigen. Deze haalt eenvoudig het dieper zittende vuil als zand, stofmijten en mestdelen, huidschilfers, schimmelsporen, haren e.d. grondig weg, Uw spullen worden hierdoor niet alleen hygiënisch schoon, maar zien er vaak ook weer als nieuw uit. Ook scheelt het behoorlijk in het stofniveau van de lucht binnenshuis omdat u de bewaarplaatsen van stof hebt gereinigd. Bovendien is het eenvoudiger om na het diepreinigen de eventuele vlekken met de Delphin “Flipper” weg te wassen. Dat hierdoor uw kostbare materialen langer mooi blijven en langer mee gaan is mooi meegenomen. Immers, goed interieuronderhoud, spaart geld uit!

De accu’s t.b.v. de Accuklopborstel (ATB) zijn helaas niet meer leverbaar. De Accuklopborstels (ATB) zijn nog leverbaar, maar beperkt. (laatste stuks). In plaats van het Accuklopborstel (ATB) set is er nu het Elektroborstel set. Wilt u een aanbieding ontvangen voor een compleet Elektroborstel set? Stuur een e-mail naar: delphininruil@outlook.com of bel met: 0341 – 279368

PS: Prijs Accuklopborstel: aanbieding van € 149,00 voor € 125,00  Let op: Laatste stuks!!


Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst