← Terug naar alle Delphin accessoires

Delphin Combiborstel (Wit of Grijs)

Combiborstel

Deze, voor binnengebruik bedoelde, Combiborstel kan rechtstreeks aan de slang gekoppeld worden, zowel aan de twee meter als aan de vier meter slang. Bovendien is het mogelijk de Combiborstel aan de standaard bij de Delphin geleverde RVS telescoop buizen te koppelen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof en rijdt op 4 wielen waardoor het niet kan krassen op de vloer en bovendien altijd maximale luchtstroom behoud. Altijd licht werken en alles direct weggezogen.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof

 

Verwisselbare rolborstel met nylon haren

Toepassing 

Tapijt, trapbekleding, karpetten, automatten, stoffen bankstel e.d. diepreinigen. Haalt eenvoudig het dieper zittende vuil als zand, stofmijten en mestdelen, huidschilfers, schimmelsporen, haren e.d. grondig weg, Uw spullen worden hierdoor niet alleen hygiënisch schoon, maar zien er vaak ook weer als nieuw uit. Ook scheelt het behoorlijk in het stofniveau van de lucht binnenshuis wanneer  u de bewaarplaatsen van huisstof hebt gereinigd. Bovendien is het eenvoudiger om na het diepreinigen de eventuele vlekken met de Delphin “Flipper” weg te wassen. Dat hierdoor uw kostbare materialen langer mooi blijven en  langer mee gaan is mooi meegenomen. Immers,  goed interieur onderhoud, spaart geldt uit!

Geef bij opmerkingen onderaan het bestelformulier aan welke kleur u wilt bestellen. Indien u dit er niet bij vermeldt sturen wij u automatisch de witte toe.

 

Prijs € 47,95  incl. BTW.


Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst