← Terug naar alle Delphin accessoires

Delphin Meubelmondstuk opzetstuk (alleen opzet)

Meubelmondstuk

LET OP: dit is alleen het meubelmondstuk opzetstuk

Het meubelmondstuk opzetstuk compleet met opzetstuk voor extra luchtstroom heeft nylon haren. Het is zeer effectief voor het afstoffen van stoffen bekleding en bijvoorbeeld de trapbekleding. De haren op de borstel zijn vrij hard en het is daarom niet aan te raden het te gebruiken op kwetsbare zaken. Het meubelmondstuk is gemakkelijk direct te bevestigen aan uw Delphin slang of buis. Aan te raden is gebruik te maken van de 4 meter slang.

Dit meubelmondstuk is ook te gebruiken om vloeistoffen mee op te zuigen. Dit kan zeer handig zijn voor het wassen stoffen bekleding of tapijt. Dit kunt u het beste als volgt doen. U maakt uw tapijt of gordijn e.d. lichtelijk nat met warm water en laat het even inweken minimaal 5 minuten. Dit kunt u doen met bijvoorbeeld een plantenspuit, zo wordt het geleidelijk nat. Hierna zuigt u het water weer op met meubel mondstuk zonder opzetstuk.

Werking: 

Met het meubelmondstuk kunt u gemakkelijk stoffen bekleding en bijvoorbeeld de trapbekleding en gordijnen afstoffen.  Het stof maakt u los doormiddel van deze stofborstel. Wanneer het stof is los gekomen wordt het direct door de Delphin weggezogen. Zonder opzetstuk kun je er ook vloeistoffen mee opzuigen.

 

Prijs € 18,95   incl. BTW.


Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst