← Terug naar alle Delphin accessoires

Delphin Stofborstel compleet

Stofborstel compleet

Materiaal: De stofborstel compleet heeft een zacht rubber houder met daarin een ring met paardenhaar. Wanneer de haren in de loop van de jaren zijn versleten, kunt u deze éénvoudig vervangen door nieuwe ring met paardenhaar. Dit is goed voor het milieu en het is goedkoper.

De stofborstel compleet is zeer effectief voor onder andere het afstoffen van alle soorten meubels, auto-interieur, kantoor en school meubilair etc. Deze stof borstel is dus geschikt voor het hele interieur. Denk hierbij aan leer, vinyl, stof, kunststoffen maar natuurlijk ook hout. De vele natuurlijke paardenharen zijn compact genoeg om vastzittend vuil los te borstelen, en zacht genoeg voor de meeste oppervlakken en maken geen krassen op uw kostbare meubilair!

PAS OP! Gebruik de borstel niet op beeldschermen en bijvoorbeeld een hoogglans gelakte piano, hiervoor is de speciale en unieke Delphin geitenhaar stofborstel verkrijgbaar.

Deze complete stofborstel met opzetstuk (haren) is ook te gebruiken als gootsteenontstopper. Uw gootsteen verstopt? Met Delphin en deze prachtige stofborstel is dit voorbij als sneeuw voor de zon. En voor u het weet stroomt uw water weer waar u wilt dat het gaat. U moet wel eerst even de ring met haren uit de rubber houder verwijderen voor u uw gootsteen ontstopt. Deze is later éénvoudig weer in de zacht rubber houder terug te duwen.

Werking

Met deze stofborstel kunt u gemakkelijk in kleine hoekjes en gaatjes van uw woning schoonmaken. Het stof maakt u los doormiddel van deze stofborstel. Wanneer het stof is los gekomen word het direct opgezogen. U stoft en zuigt uw woning tegelijkertijd met deze stofborstel. Tijdens dit afstoffen reinigt de Delphin automatisch ook de lucht! Hierdoor zal het stofniveau in de woning enorm  afnemen.

 

Prijs € 24,95  incl. BTW.

 


Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst