← Terug naar alle Delphin accessoires

Delphin Delphin Stofborstel geitenhaar compleet met houder

Stofborstel geitenhaar (compleet)

Materiaal Stofborstel haren: zacht rubber houder met stofborstel geitenhaar.

De Stofborstel geitenhaar  is voornamelijk om kwetsbare zaken. Als piano’s, beeldscherm, etc, mee af te stoffen. Exclusief bij Delphin Benelux B.V. verkrijgbaar.

De stofborstel geitenhaar is zeer effectief voor het afstoffen van alle soorten meubels, auto-interieur, kantoor en school meubilair etc. Deze stof borstel is dus geschikt voor het hele interieur. Denk hierbij aan leer, vinyl, stof, kunststoffen maar natuurlijk ook hout. De vele natuurlijke geitenharen zijn compact genoeg om vastzittend vuil los te borstelen, en zacht genoeg voor de meeste oppervlakken en maken geen krassen op uw kostbare meubilair. Er is ook een paardenhaar borstel verkrijgbaar.

Deze stofborstel zonder opzegstuk ook is te gebruiken als gootsteenontstopper. Uw gootsteen verstopt? Met Delphin en deze prachtige stofborstel zonder haren is dit voorbij als sneeuw voor de zon. En voor u het weet stroomt uw water weer waar u wilt dat het gaat. U moet wel eerst even de ring met haren uit de rubber houder verwijderen voor u de gootsteen ontstopt. Deze is later éénvoudig weer in de zacht rubber terug te duwen.

Werking

Met deze stofborstel kunt u gemakkelijk in kleine hoekjes en gaatjes van uw woning schoonmaken. Het stof maakt u los doormiddel van deze stofborstel. Wanneer het stof is los gekomen word het direct opgezogen. U stoft en zuigt uw woning tegelijkertijd met deze stofborstel. Tijdens dit afstoffen reinigt de Delphin automatisch ook de lucht! Hierdoor zal het stofniveau in de woning enorm  afnemen.

 

Prijs € 46,02  incl. BTW.

 


Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst