Delphin stofzuiger vs Kirby stofzuiger

Delphin stofzuiger vs Kirby stofzuiger: voor en nadelen

Delphin stofzuiger vs Kirby stofzuiger: U vraagt zich af waar moet ik mijn keuze op baseren als het gaat om een stofzuiger? Waarom zou ik voor een Delphin stofzuiger kiezen in plaats van een Kirby stofzuiger? Wij hebben voor u een aantal voor- en nadelen op een rij gezet.

De Delphin stofzuiger is superieur in vergelijking met de Kirby stofzuiger. De Kirby stofzuiger heeft een stofzak om het vuil in op te vangen. Echter een stofzak heeft gaatjes en deze raken naar verloop van tijd verstopt. De kwaliteit van de luchttoevoer loopt daarom terug. Tevens blaast de Kirby al het vieze ongezonde fijnstof  weer uw huiskamer in. Het fijnstof is namelijk te klein om gefilterd te worden. De Delphin vangt het fijnstof in water. Het kan om deze reden dan geen kant meer op. De Delphin stofzuiger heeft dus nergens een stofzak of filter. D.m.v. de gepatenteerde Klick L-Lamella techniek verdwijnt al het stof in het waterbassin. De Delphin stofzuiger behoudt haar luchtstroom dus altijd!

gebruiksgemak

Het unieke gepatenteerde Delphin Klick L-Lamella hoeft u niet los te schroeven, maar pak je er zo van af om te reinigen. Wanneer je met een Kirby de gladde vloeren wilt reinigen moet je eerst de klopborstel er helemaal af halen en dan de slang er op doen. Dit is erg omslachtig en weerhoud de mensen er dan ook vaak van om te wisselen. Tevens maakt de Kirby een hoop herrie. De Delphin is in verschillende standen te verstellen.Klick Lamella

De Delphin stofzuiger heeft een gelagerde wielbasis en elektroborstel. Dit merk je tijdens gebruik. Het is veel makkelijker om met een Delphin stofzuiger te rijden dan met een Kirby stofzuiger.

Wat de Delphin stofzuiger ook aantrekkelijk maakt is de lengte van het snoer. De Delphin stofzuiger heeft een langer snoer dan de Kirby stofzuiger. Dit is ideaal voor de grotere huiskamers. En u hoeft hierdoor minder vaak van stopcontact te wisselen.

Garantie

Ook qua garantie toornt de Delphin stofzuiger hoog boven de Kirby stofzuiger uit. Delphin is volledig ontworpen met kwaliteitsmateriaal en er word dan ook een garantie van maar liefs 10 jaar gegeven op de koolborstelloze turbo jet turbine motor. De Kirby stofzuiger heeft nog steeds een koolborstel motor. Bovendien heeft het een schoepenrad waardoor al het vuil gaat. En wil dan nog wel eens stuk gaan! Er word op de Kirby stofzuiger een garantie van 40 jaar belooft. In werkelijkheid is dit maar 3 jaar.

Vrijblijvende presentatie

Vraag nu een vrijblijvende presentatie aan van Delphin en zie het verschil met uw eigen ogen. U kunt delphin niet alleen proberen maar u kunt Delphin ervaren! Klik hier voor meer informatie.

Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst