Delphin stofzuiger vs Pro-aqua stofzuiger

Delphin stofzuiger vs Pro-aqua stofzuiger: voor en nadelen

Klick LamellaWij hebben voor u een aantal voor en nadelen op een rij gezet. Kies nu voor de Delphin stofzuiger! Ik kies voor echt schoon, ik kies voor Delphin.
De Delphin stofzuiger heeft een Turbo jet turbine kwaliteitsmotor zonder koolborstels. Dit zorgt voor de hoogwaardige zuigkracht van de Delphin stofzuiger.

De Delphin stofzuiger is superieur in vergelijking met de Pro-aqua stofzuiger. De Pro-aqua stofzuiger heeft een aantal filters en roosters om vuil tegen te houden dat is opgezogen. Ook word er schuim gebruikt om zo min mogelijk fijnstof door te laten. Echter raken deze filters naar verloop van tijd verstopt en loopt de kwaliteit van de luchttoevoer terug. Het schuim dat word gebruikt om het fijnstof op te vangen kan lijden tot bacterie- en schimmelgroei. De Delphin stofzuiger maakt dus GEEN gebruik van filters, roosters of schuim. Tevens heeft het filter van de Pro-aqua stofzuiger gaatjes. Waardoor al het vieze ongezonde fijnstof uw huiskamer wordt ingeblazen. Het fijnstof is namelijk te klein om gefilterd te worden. De delphin vangt het fijnstof in water en het kan om deze reden dan geen kant meer op. De Delphin stofzuiger heeft nergens een filter en d.m.v. de gepatenteerde Klick L-Lamella techniek verdwijnt al het fijnstof in het waterbassin. De Delphin stofzuiger behoudt haar luchtstroom dus altijd.

Gebruiksgemak

Het unieke gepatenteerde Delphin Klick L-Lamella hoeft u niet los te schroeven, maar pak je er zo van af om te reinigen. Dit in tegenstelling tot de Pro-aqua stofzuiger, waar je gereedschap nodig hebt om de separator los te maken. En dit is een groot verschil als je bedenkt dat dit minstens één keer per week moet gebeuren.

De Delphin stofzuiger heeft een gelagerde wielbasis en elektroborstel. Dit merk je tijdens gebruik. Het is veel makkelijker om met een Delphin stofzuiger te rijden dan met een Pro-aqua stofzuiger. Ook zit er minder water is het bassin bij de Delphin. Om deze reden word Delphin als vrouw vriendelijk gezien.

Wat de Delphin stofzuiger ook aantrekkelijk maakt is de lengte van het snoer. De Delphin stofzuiger heeft een langer snoer dan de Pro-aqua stofzuiger. Dit is ideaal voor de grotere huiskamers. En u hoeft hierdoor minder vaak van stopcontact te wisselen.

Garantie

Delphin is volledig ontworpen met kwaliteitsmateriaal en er word ook een garantie van maar liefst 10 jaar gegeven op de motor. De Duitse fabrikant van Delphin heeft de machine ook zo compact mogelijk gemaakt waardoor de mobiliteit uitstekend is. De Pro aqua is erg lomp en daarom minder makkelijk te hanteren. Dit komt ook omdat de Pro-aqua een aanzienlijk grotere waterbak heeft dan de Delphin, en is dus een stuk zwaarder.

Vrijblijvende presentatie

Vraag nu een vrijblijvende presentatie aan van DELPHIN stofzuiger en vergelijk!  https://delphin-import.nl/#wij-laten-graag-zien

email facebook twitter
linkedin-128 youtube google_plus

Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst