Reviews

Wat is Delphin?
19 oktober 2017

Super schoon, super helder
voor het gele gezin,
dat is de Delphin.

fam. J.W. Willemsen

 

fam. J.W. Willemsen uit Ochten
Een gedicht, want de Delphin geeft goed zicht.

We vinden het allemaal heel fijn,
de Delphin stofzuiger maakt alles fris en rein!
Moeiteloos zuigt hij alles schoon,
Vuil water krijg je terug als ” loon.”
Telkens weer geeft de Delphin plezier,
Met stofzakken geen gemier!

Fam. Swets

fam. Swets
Al 6 jaar plezier van de Delphin!

Wij hebben de Delphin al 6 jaar.
We willen geen andere meer.
Hij bevalt ons Super!

 

Fam. de Rijke
Minder stof
28 januari 2017

We hebben de Delphin al een jaar of 7. We hebben in zijn geheel duidelijk minder stof in huis. Mijn man heeft ook minder last van zijn astma.

A. Dijk
Doet zijn werk
27 januari 2017

Sinds 1 jaar gebruiken wij de Delphin. Hij werkt prima, en er is duidelijk minder stof in huis. Ook kan je hem gebruiken om de lucht te reinigen!

F. Lenssen
Onmisbaar

Al bijna 10 jaar een Delphin in huis, willen we echt niet anders meer. We blijven er enthousiast over, en we gebruiken hem zeer regelmatig.

Fam. vd Kamp
Schoon en fris

Alles weer heerlijk schoon en fris in ons huis na het gebruik van de Delphin, zelfs honden haren gaan uit het tapijt!

C. Koudijs uit Lunteren
8 jaar ervaring
30 januari 2017

Nodig mij een keer bij u uit. En ik laat u de schone kunsten van deze “speciale” stofzuiger zien… 8 jaar ervaring en gek op alle heerlijke luchtjes!

H de Haas uit Ochten
Prima stofzuiger

Ook zeer geschikt voor matrassen en stoelkussens. Je schrikt als je ziet hoe het water er uit ziet na een schoonmaakbeurt.

Fam P.A. de Jong uit Leerbroek
Al jaren veel plezier!!
9 augustus 2016

Wij hebben al jaren veel plezier van onze Delphin!. Wij zijn zelfs aan het nadenken en kijken of wij de machine kunnen inruilen voor de nieuwste Delphin DP S8 !!

H.J. Keurhorst
Super Fijne Machine

Wij gebruiken de Delphin dagelijks. Deze doet het erg goed. Wij hebben katten en dus veel stof en haren, ook van de luchtverwarming. De Delphin maakt bij ons perfect schoon!

N. Stekelenburg
Veel minder stof in huis
21 oktober 2015

Wij hebben lang getwijfeld maar uiteindelijk de Delphin aangeschaft. Nu willen wij hem NOOIT meer kwijt. We hebben nu een heerlijke frisse lucht in huis en beduidend minder stof.

Bossenbroek uit Nunspeet
Hadden we maar eerder van de Delphin gehoord.
22 oktober 2015

Als we het geweten hadden, dan zouden we de Delphin veel eerder hebben gekocht.

Fam Boeder uit Capelle aan de IJssel
Zonder medicijnen
20 oktober 2015

Alles in huis is fris en stofvrij met de Delphin. Onze dochter is geheel zonder medicatie door de Delphin

Fam. Verwoert uit Opheusden
Nooit meer een andere
21 mei 2015

Wat een fijn apparaat is de Delphin. Ik heb hem al zo lang en nooit problemen. Geen gedoe met zakken. Het is ideaal, je verspreidt geen stof, dus veel schoner. Heb je water geknoeid…. alles zuigt  de Delphin op.  IK WIL NOOIT MEER EEN ANDERE!

H. Groen uit Zwijndrecht
Ademhalingsproblemen verdwenen!
31 mei 2015

Schoonmaken wordt een stuk prettiger, de lucht wordt een stuk schoner. We hebben kinderen & kleinkinderen met ademhalingsproblemen, zijn nu verdwenen. Ze komen veel vaker op bezoek sinds wij een Delphin hebben.

J. Olthof uit Hengelo
1x per week i.p.v. iedere dag!
1 juni 2015

Wij hebben nu 3 jaar de Delphin, maar wij wilde deze al 10 jaar hebben. Wij hebben er zoveel plezier van. Ideaal: 1x per week je huis helemaal door i.p.v. iedere dag.

A. van Dijk
Top Stofzuiger!
15 april 2015

Zeer tevreden! We hebben 3 huisdieren, maar het is fris en schoon in huis na de stofzuiger beurt. Top stofzuiger! We willen niet anders meer!

Pleyzier
Geweldig apparaat!
15 december 2014

Het is een geweldig apparaat! Het reinigt goed en je huis wordt veel minder snel stoffig.
♥ Delphin

Hans
Aanrader voor C.O.P.D. patiënten
15 september 2014

Geweldig apparaat, vooral de matras en kussenreiniging; onvoorstelbaar wat er iedere keer uitkomt! Direct merkbaar, schone lucht… een aanrader voor C.O.P.D Patiënten

H. Moons uit Vianen
De enige echte!
15 december 2014

Delphin is de enige echte! Je denkt dat je huis schoon is met je gewone (b.v. miele) stofzuiger, maar wanneer je de Delphin gebruikt dan zie je pas het gigantische verschil. Blaas ook maar eens bij de verwarming en zuig het stof tegelijkertijd weer op.

B. Schijven
Ideaal met huisdieren

Wij hoeven onze hond niet meer te borstelen, want wij maken hem helemaal schoon met de Delphin. Ideaal!

J. Wilbrink uit Apeldoorn
15 jaar, zou niet anders willen

Wij werken al 15 jaar met een Delphin. Geweldig, nog nooit stuk geweest. Ideaal!! Wij zouden niet anders willen!!

E. Westerink uit Oostendorp
SUPER ZUIGER!
31 juli 2014

De Delphin is een super zuiger, met ontzettend veel mogelijkheden. Als je deze gewend bent wil je nóóóóit meer wat anders.

Familie Klok
Haren van de hond verdwijnen als sneeuw voor de zon
30 juli 2014

Erg fijn om het huishouden met de Delphin te doen. Vooral de haren van de hond kunnen met de Delphin erg goed worden verwijderd, als sneeuw voor de zon

S. Bevelander uit Poortvliet
MET DE DELPHIN LETTERLIJK EN FIGUURLIJK EEN HAP LUCHT MEER !!!!
29 juli 2014

Wij hadden al ruim 5 jaar een Delphin in ons bezit toen wij wegens omstandigheden voor een bepaalde tijd gastgezin werden. Even heb ik wel gedacht van HELP, hoe moet dit want wij hebben het hele huis gestoffeerd met hoogpolig tapijt. Er was één persoon die 4x per dag 2 verschillende pufjes en de nodige medicijnen moest gebruiken omdat zij zware bronchitis en stof allergie had. Ik moest ook om de week nieuwe medicijnen gaan halen bij de apotheek en schrok erg van de kosten die daaraan verbonden waren, maar het was noodzakelijk, dus werd het betaald.  Ik was een ouderwetse “sopper”, was altijd van mening dat alles vochtig afstoffen het beste was en gebruikte de Delphin alleen om stof te zuigen.  Door de drukte die alles met zich meebracht moest is (achteraf gelukkig) noodgedwongen met de Delphin gaan stoffen, omdat ik mijn tijd en energie niet allemaal aan het huishouden kon blijven besteden.  Ik was telkens weer verbaasd waar al dat stof toch vandaan kwam wanneer ik de waterbak leegde. Ik ben in deze tijd ook begonnen met de matrassen diepreinigen i.p.v. te luchten in het raam en 2x per jaar buiten met de mattenklopper uit te kloppen. Toen ik destijds de waterbak van enkel de matrassen afzuigen leegde, schaamde ik mij gewoon, wat voelde ik me een viespeuk!!  Na enkele weken kwamen we tot de ontdekking dat de medicijnen en pufjes lang niet meer zoveel werden gebruikt sinds ze bij ons in huis was.  Tot een ieders verbazing was de gang naar de apotheek na bijna 3 maanden zelfs niet meer nodig!!!!  Dat kwam enkel en alleen omdat het huis en de lucht hier in huis gereinigd worden met de Delphin !! Je hoeft echt niet heel erg slim te zijn om te kunnen uitrekenen wat een kostenbesparing de Delphin met zich meebrengt. Zeker in deze tijd, waarin de vergoeding voor ziektekosten erg minimaal is/ wordt.  De Delphin gaat vele jaren langer  mee en je hoeft geen zakken meer aan te schaffen. En dan het comfort en de gezondheid, niet te vergeten!!!  Vervelende kookluchtjes (denk o.a. aan kool) kennen wij hier niet meer. Gewoon na het eten je huis stofzuigen, daarna de Delphin op luchtreinigen zetten en fris en fruitig is je huis weer.  Ik doe nu fluitend mijn huishouden, want er is veel minder stof in huis. Maandelijks zuig ik nu allen matrassen en allen zijn weer fris. Ik weet het zeker, je bent gelukkiger en leeft gezonder in een huis waar de Delphin is. Wij zijn zo enthousiast dat wij de “oude” versie, de DP2002  (bijna 10 jaar in ons bezit en nog goed functionerend) hebben ingeruild voor de vernieuwde versie, de DPS8. Oost West, met de Delphin in huis is het BEST!!!

Tijmen van de Steeg uit Elspeet
Echt een fantastisch apparaat
30 juni 2014

Wat een heerlijk apparaat is de nieuwe Delphin!. Nog meer kracht en super fijn om mee te werken. Wat nog steeds geweldig is, is dat de Delphin machine gelijktijdig lucht verschoont en verfrist met aangename natuurzuivere luchtjes. Daarnaast verwijder ik er maandelijks de stofmijten mee uit de bedden. Echt een fantastisch apparaat!

 

DSC00012

Winston Post
Top schoon!
23 juni 2014

Een super geweldige stofzuiger, vooral met de eucalyptus olie erin. Ik zit nogal eens met voorhoofdsholtontsteking en dan is dit erg fijn (verruimend). Ook is ons huis met de Delphin TOP schoon!

W. Roelofsen
Geeft meer lucht bij Bronchitis patiënten

Wij ervaren de Delphin als superfijn. Hij klopt de vloerbedekking erg schoon en geeft meer lucht bij bronchitis patiënten.

Familie van de Berg
Het ideale apparaat

Een Delphin is de ideale stofzuiger, want hij zuigt ook echt het stof weg. Je vloerbedekking is tot op de bodem schoon. Het voordeel daarvan is dat je veel minder hoeft af te stoffen, want er is geen stof in huis. Ook ideaal voor je matras,  gordijnen, etc.  Echt een ideaal apparaat, ook een hele fijne luchtreiniger.  Heerlijk!

R. van Maanen uit Voorthuizen
Werkt prima

Ons huis is superschoon, wij willen geen andere

Fam. Klaassen uit Elspeet
Perfect apparaat!
21 juni 2014

Wij hebben al enige tijd een Delphin in huis en we zijn nog steeds enorm enthousiast over het apparaat. Het is niet te geloven om te zien hoeveel stof er (zelfs na een beurt met een normale stofzuiger) nog wordt opgezogen. Naast het ‘normale’ schoonmaakwerk gebruiken we de Delphin regelmatig om onze matrassen schoon te maken, het is onvoorstelbaar als je ziet wat voor een troep daar nog uit komt.

Voor de mensen die twijfelen over de Delphin: bekijk één keer met eigen ogen wat het apparaat kan en je hoeft nooit een gewone stofzuiger meer.

Dave van Hoorn uit IJsselstein
De Oplossing voor gezinnen met huisdieren
25 januari 2014

Eerst moeilijk te geloven, maar nu na een paar jaar gebruik: een geweldige huishoudelijke hulp!. Ik probeer iedereen te overtuigen!

Familie van Raay
“Prettige Service”
18 januari 2014

Reeds enkele jaren genieten wij van de geweldige techniek van “Delphin”. Ook de zeer prettige service van Delphin-import is super. Wij voelen ons thuis bij alles wat de Delphin biedt. Groeten van gelukkige klanten

Familie Van Geffen uit Teteringen
Je staat versteld!
12 december 2013

De Delphin is echt geweldig. Als je na afloop de waterbak leegt, sta je versteld van de hoeveelheid stof, rommel en viezigheid die erin drijft.

Hospice "De Wingerd" uit Amerongen
Echt Schoon!
7 december 2013

Echt Schoon, en je ziet meteen het resultaat in de waterbak. Ongelofelijk, wat vies!  Resultaat: een heerlijk fris ruikend huis en geen last meer van astma bij mijn man en kinderen.

W. Lekkerkerk uit Nunspeet
Fan van Delphin
6 december 2013

Ik ben een ECHTE fan van Delphin!  Mijn dochter heeft al jaren geen astma aanval meer gehad. Schone lucht is echt heel belangrijk!

A. van Loon
Stofdoek, weg ermee!
5 december 2013

Wij hebben al jaren een Delphin. Mijn huis is echt veel minder stoffig. Voor de matrassen is het echt ideaal, wat haal je een vuil en huismijten eruit! De mensen die geen Delphin bezitten weten niet wat ze missen. Ik zou hem in ieder geval NIET meer willen missen. De Delphin afstofmogelijkheid met de zachte borstel is ideaal. Stofdoek, WEG ERMEE!!

E. Ploeg uit Ede
Ontzettend goed
24 oktober 2013

Wat een ontzettend goed product. Je kunt er echt van alles mee. Je hele huis is weer fris. ER IS GEEN BETERE!

Familie Klok uit Ede
Een uitkomst!

De Delphin is een uitkomst. Vooral voor mijn kleinkinderen met astma. Perfect.  Ook voor de scheepvaart met al dat stof is het voor mij DE oplossing

C.J. Heuvelman-Stam
Wat een verschil!
23 oktober 2013

De Delphin stijgt ver boven een gewone stofzuiger uit. Een verschil van dag en nacht!

J. Rook uit Ijsselmuiden
Toppie!

Ruim 6 jaar hebben wij de Delphin nu in gebruik. Ik zou niks anders meer willen Toppie!!

Speijer uit Poederooijen
DELPHIN, er is geen betere!
22 oktober 2013

De ultieme stofzuiger.  Voor allergie, multifunctioneel. Erg handig bij verbouwingen om daarna de lucht te reinigen van bouwstofdeeltjes. DELPHIN, er is geen betere!

Familie Abrahamse uit Krimpen aan de Ijssel
Waar voor je geld!
18 september 2013

Als er ooit een apparaat is waar ik blij mee ben, dan is het wel de Delphin! Alle waar voor ons geld gekregen. Vooral voor allergie patiënten. Ik heb al veel vrienden & patiënten blij gemaakt met de Delphin.

Medisch Centrum "De Grens" uit Millingen aan de Rijn
“Rolls Royce”
2 augustus 2013

De Delphin is een SUPER stofzuiger op waterbasis. Het is de Rolls Royce onder de “Stofzuigers”

Familie Verwey
Gezondere Leefstijl

De Delphin is werkelijk het einde vergeleken met het gebruik van een “gewone” stofzuiger. Deze heb ik nu 5 jaar in gebruik en ik merk ook dat alles veel schoner blijft. Dus een gezondere leefstijl en veel gezonder voor mensen met een allergie.

Familie van Amstel
Perfect
1 augustus 2013

De Delphin werkt perfect als luchtreiniger, maar ook als stofzuiger. Het stof komt in het water. Zelfs mijn man werkt graag met de Delphin.

Familie Bloemendal
DELPHIN, DAT is het!

Wij vinden het een geweldig apparaat en zouden  niet anders meer willen. DELPHIN, DAT is het!

Familie Kik
Kan ‘m niet meer missen

Een geweldig fijne stofzuiger, zou hem niet meer willen en kunnen missen. Zelfs mijn man kan er goed mee omgaan!

E. Melaard
Geweldig

Dit apparaat is echt geweldig. Ik zou niet meer zonder kunnen. Er ligt bijna geen stof meer op kasten en meubels, omdat alles in water verdwijnt. Matrassen die nu stofmijtarm zijn, vloerbedekking die niet alleen gezogen wordt maar ook geborsteld en de polen omhoog haalt en de lange slang en snoer, gewoonweg ideaal.  Z’n geld dubbel en dwars waard

E. Korevaar
Heel erg fijn

Wij hebben de Delphin al meer als 10 jaar. Echt stofvrij is het vergeleken met ” gewoon” stofzuigen.

M. Hazeleger
“Super” Stofzuiger
31 juli 2013

Gisteren nog met de Delphin gestoft en gezogen en tijdens het werken had de tweeling van 1,5 jaar ruzie om mama mee te helpen. Kortom, iedereen vindt hem heel fijn

G. van Kalkeren
Hygiëne!

Vindt u een goede hygiëne ook belangrijk? Start met de Delphin!

J. Moerman uit Hendrik Ido Ambacht
Weg met de stofallergie

Geweldig, mijn stofallergie is verdwenen door te werken met een Delphin!  Alles is lekker fris en echt goed schoon.

J. van Veldhuizen
Ideaal

Zeker op vloerbedekkingen matrassen. Heerlijk gevoel als je ziet wat je opzuigt.

Familie Boorsma
Goed tegen stofallergie!
30 juli 2013

De Delphin is goed tegen stofallergie.  Hij maakt alles brandschoon, lekker fris. Vooral met een etherische olie erin. Mijn favoriet: PEPERMUNT!

N. van Veldhuizen
Heel goed tegen stofallergie

Een hele goede stofzuiger / luchtreiniger. Bijzonder hoeveel vuil je eruit haalt met een Delphin. Het is net een zandbak nadien. Heel goed tegen stofallergie.

F. van de Plaat

Delphin, er is écht geen betere.

Product toegevoegd aan de bestellijst